Welkom op Kikkerwijs!
De site waar u informatie kunt vinden over mindfulness voor kinderen.

Iedereen heeft wel eens een ‘vol’ hoofd, waardoor je niet kunt ontspannen, je moeilijk kunt concentreren of niet kunt stilstaan bij wat je echt voelt of meemaakt.

Mindfulness kan je helpen dat te veranderen. Het kan je leren bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Het leert je de constante stroom van prikkels te stoppen, op adem te komen en te voelen wat je nodig hebt, nu op dit moment. Zo kun je vriendelijke aandacht geven aan je gedachten en emoties en aan de signalen uit je lichaam. En sta je niet altijd op de ‘automatische piloot’.

Mindfulnesstrainingen worden, sinds enkele jaren, aan kinderen gegeven en de resultaten zijn zeer positief. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, begrijpen hun eigen gevoelens beter en staan hierdoor met meer plezier in het leven.

Ontdek meer over mindfulness voor kinderen en de trainingen ‘Aandacht werkt’ op deze site. Kikkerwijs is gevestigd in Haren. De mindfulness trainingen worden zowel in Haren als in Groningen gegeven.

Ik zou het leuk vinden je/uw kind te mogen verwelkomen bij één van de trainingen.
handtekening

Het is nog nooit zo rustig geweest in mijn hoofd (Bastiaan, 10 jaar)

Facebook
LINKEDIN